STAINLESS STEEL PRINTING MESH factory and manufacturers | Sterling

STAINLESS STEEL PRINTING MESH

Short Description:


  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Sterling pabrik  bolong printing layar stainless steel  kang lagi digawe ing shaped kothak tatanan. Jinis printing bolong biasane digawe ing pambuka lan dhuwur banget ing permeation. Printing baja bolong stainless punika kain lancip kabel kang diprodhuksi ing wangun Weaving dhasar lan uga wis njaba warata ing lumahing tanpa gadhah joints sembarang. Ing lumahing bolong wis bukaan seragam lan nduweni kemampuan tahan tahan lan alkali asam. Punika diprodhuksi ing tatanan langgeng dawa lan urip mbentuk radiations Ultra Violet.

    dasdadas


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!