STAINLESS STEEL PRINTING MESH factory and manufacturers | Sterling

Steel baja percetakan bolong

Pondok Description:


  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Sterling manufactures  bolong percetakan layar stainless steel  nu keur dijieun dina ngawangun pasagi formasi. Jenis ieu percetakan bolong ieu ilaharna dilakukeun dina lawang na pisan tinggi di permeation. The percetakan baja bolong steel nyaeta kaen kawat ipis nu dihasilkeun dina formulir anyaman dasar na ogé ngabogaan exterior datar di pabeungeutannana tanpa ngabogaan mendi nanaon. Beungeut bolong ngabogaan lawang seragam jeung boga kamampuan tahan tahan jeung alkali asam. Hal ieu dijieun dina formasi langgeng panjang tur salamet ngabentuk radiations ultra Violet.

    dasdadas


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!